الرئيسية / تحقيق / Taroudant het bergachtige

Taroudant het bergachtige

Toerisme in Marokko

  Tussen de bergen en de woestijn

Taroudant het bergachtige

Taroudant is omgeven door muren: de wallen maken zijn charme, zijn reputatie, ze trekken reizigers aan. Maar, waarom laat je deze stenen kist niet staan? Waarom ga je niet naar de omgeving, ontdek een beetje van de wilde natuur die zich daar ontvouwt, loop Langs de toppen die daar staan 

Omgeven door de bergen van de Hoge Atlas en de Anti-Atlas is Taroudant het vertrekpunt voor vele tochten en wandelingen. Liefhebbers van Grote open ruimtes, vindt u uw account in het midden van weelderige landschappen die steile reliëfs en zonnige valleien afwisselen. Je beklimt de hellingen van de berg, steekt rivieren en bergstromen over en ontdekt een ander Marokko, afgelegen in het binnenland 

عن admin

شاهد أيضاً

AFRICA DAY

MFA NASSER BOURITA CHAIRS THE CELEBRATION CEREMONY OF AFRICA DAY The Minister of Foreign Affairs, …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *