Brug van Imi N’Ifri

Toerisme in Marokko

Droomt u ervan Om ondergedompeld Te worden

In een rijke en gevarieerde natuur 

brug van Imi N’Ifri

Maak een uitstapje naar de Azilal regio en verover de Aït Bouguemez Vallei! Daar, trek je ontdekkingsreizigerspak aan en ga op weg om de Arous kloven te observeren! In het gezelschap van een gids steekt u de brug van Imi N’Ifri over die zich vlak naast Demnate bevindt, een indrukwekkende natuurlijke brug die zich in de rotsen heeft gevormd! Hou je van sensatie ? Bezoek de grotten van El Ksiba en Aven ! Uitgerust met uw apparatuur, doordringen in deze grotten, die ongeveer twintig meter diep zijn. De Ouzoud waterval biedt u een spectaculair uitzicht op een 100 meter lange waterval die zich in het hart van een afgrond stort! Wilt u ook een paar momenten van ontspanning? Ga een sprong maken in het meer van Bin El Ouidane bij de stad Béni Mellal! Tijdens dit verblijf, ruil met de lokale bevolking en aarzel niet Om een aantal typische lokale producten te kopen om mee terug te nemen voor u of uw familie 

 

عن editor

شاهد أيضاً

في الدورة 55 لمجلس حقوق الانسان

Historisch record… La presse dit : Un corner préparé et présenté par le journaliste Abderrahim …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *