Telegraaf-Mensheid-pers1333
الرئيسية / RETTERDAM PERS / Naar de oase van Tioute

Naar de oase van Tioute

Naar de oase van Tioute

Je gaat naar de voorkant van enkele van de mooiste plekken van het land. Een excursie leidt u dus naar de oase van Tioute, 37 kilometer van Taroudant. Daar strekt zich een weelderig palmbos uit in tegenstelling tot de omringende woestijn. Bijna 4.000 inwoners leven er nog steeds in de teelt van gerst, tarwe of johannesbrood. Je kunt ze observeren en een beetje leren over hun dagelijks leven. Verderop, op de top van de heuvel, staat nog een oude Kasbah die uw avontuur midden in de natuur compleet maakt met een culturele tint van het beste effect

 

عن editor

شاهد أيضاً

MAÂLMA ASMAA HAMZAOUI

MAÂLMA ASMAA HAMZAOUI  BNAT  TIMBOUKTOU Asmaa Hamzaoui a su faire preuve de courage, d’audace et …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333