Telegraaf-Mensheid-pers1333
الرئيسية / AMSTERDAM Pers / Salon international des Technologies de l’Eau et de l’assainissement “SITeau”

Salon international des Technologies de l’Eau et de l’assainissement “SITeau”

 Telegraaf Mensheid Algemene Politieke juni 2024    …Imprimé depuis 1986  /   Sindsdien gedrukt86    Versio Arabisch   

*************************************************************                               

F

Salon international des Technologies de l’Eau et de l’assainissement “SITeau”

Sous le Haut Patronage de Sa Majesté le Roi Mohammed VI que Dieu l’assiste, Casablanca abrite la 8e Edition du Salon international des Technologies de l’Eau et de l’assainissement “SITeau”, les 2, 3 et 4 juillet 2024, organisé par Field Attitude, COALMA et leurs partenaires

Cette édition traite des questions locales, désormais éminemment globales dans un monde soumis à des contraintes des changements climatiques et la relations de l’eau à tous les aspects du développement durable et elle est en interaction avec d’autres enjeux : Territoires (le local, le régional et l’international), Education, Climat, Sécurité hydrique, Sécurité alimentaire, Santé, Energie, Équilibre entre l’offre et les demandes, Technologies/innovation, Investissements, Démographie, Urbanisation, Migration, Gouvernance, Paix/Conflits, géostratégie et Équité.

Le débat sera ouvert sur le stress et la sécurité hydrique, les états des lieux des technologies dans le domaine du dessalement et autres.

**************************

NL

Internationale tentoonstelling van water- en sanitatietechnologieën “SITeau” Onder de hoge bescherming van Zijne Majesteit Koning Mohammed VI, moge God hem helpen, is Casablanca de thuisbasis van de 8e editie van de International Water and Sanitation Technologies Exhibition “SITeau”, op 2, 3 en 4 juli 2024, georganiseerd door Field Attitude, COALMA en hun partners Deze editie behandelt lokale kwesties, die nu bij uitstek mondiaal zijn in een wereld die onderhevig is aan de beperkingen van klimaatverandering en de relatie van water met alle aspecten van duurzame ontwikkeling, en die in wisselwerking staat met andere kwesties: territoria (lokaal, regionaal en internationaal), onderwijs, klimaat , Waterzekerheid, Voedselzekerheid, Gezondheid, Energie, Evenwicht tussen vraag en aanbod, Technologieën/innovatie, Investeringen, Demografie, Verstedelijking, Migratie, Bestuur, Vrede/Conflict, geostrategie en gelijkheid. Het debat zal open zijn over stress en waterveiligheid, de stand van zaken van technologieën in de wereld gebied van ontzilting en andere.

*********

De nieuwe Nederlandse regering
Kabinetsformatie 2023-2024
In de nacht van 16 mei 2024 bereikten PVV, VVD, NSC en BBB een hoofdlijnenakkoord dat de inhoudelijke basis moet vormen voor een nieuw kabinet. Het motto is: Hoop, lef en trots. Op 22 mei kreeg (oud-)informateur Richard van Zwol i (CDA) de opdracht binnen vijf weken een kabinet te formeren. Op 26 mei begon hij zijn gesprekken. Twee dagen later werd de partijloze Dick Schoof i de beoogde premier. De partijen bereikten op 11 juni een akkoord over de verdeling van de posten. Op 17, 18 en 19 juni worden de kandidaat-bewindslieden ontvangen.

عن editor

شاهد أيضاً

Las relaciones entre Marruecos y España se encuentran en el “mejor momento de su historia”

Las relaciones entre Marruecos y España se encuentran en el “mejor momento de su historia” …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333