Telegraaf-Mensheid-pers1333
الرئيسية / RETTERDAM PERS / LutskThe Russian-Ukrainian War 

LutskThe Russian-Ukrainian War 

 TELEGRAAF MENSHEID

LutskThe Russian-Ukrainian War 

   De stad Lutsk ligt in het noordwesten van Oekraïne, grenst in het noorden aan Wit-Rusland, in het westen aan Polen, in het oosten aan Rivne en in het zuiden aan Lvov. Het beslaat een oppervlakte van 20.144 km2. gelegen in het noordwestelijke deel van Oekraïne, het administratieve centrum van de regio Volyn. Vanwege de ligging nabij de Oekraïens-Poolse grens, heeft Lutsk de positie van een van de belangrijkste commerciële centra van Oekraïne, en het is een van de oude steden. De referenties zeggen dat Lutsk werd gevonden in 1885, dus de architectuur erin toont de Italiaanse, Poolse, Joodse, Russische en Armeense architectuur, daarom werd het “Rome van het Oosten” genoemd. na hem “Prins Leobart Castle”. Er zijn enkele muzikale sporen in het kasteel, en er is het enige museum in zijn soort in Oekraïne – het Museum of Musical Wind Instruments. Het kasteel van Lutsk is een van de oudste geïntegreerde architecturale ensembles in Oekraïne, en een van de weinige architecturale monumenten Vylotsk Oekraïne van het tijdperk van het grote Litouwse vorstendom In Lutsk zijn er veel indrukwekkende gebouwen uit verschillende historische perioden, behalve het kasteel: de woonhuizen uit de 16e-19e eeuw, de verdedigingstoren van Prins Chartory, de Kathedraal van de Heilige Drie-eenheid, het jezuïetenklooster, het Brygitky-vrouwenklooster en de kerk van de Heiligen Peter en Paul met een kelder die wordt gebruikt voor kerkactiviteiten, een synagoge, de Pokrovska-kerk en vele anderen. Het Zedchinsky Nikolaevsky-klooster, dat meer dan 600 jaar oud is, bevindt zich

عن editor

شاهد أيضاً

الفضاء الثقافي والفني رياض السلطان بطنجة يقترح في شهر أبريل 2024

الفضاء الثقافي والفني رياض السلطان بطنجة يقترح برمجة متنوعة خلال شهر أبريل الجاري TELEGRAAFM ….ABDERRAHIM …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333