Telegraaf-Mensheid-pers1333
الرئيسية / RETTERDAM PERS / RivnaThe Russian-Ukrainian War 

RivnaThe Russian-Ukrainian War 

TELEGRAAF MENSHEID

RivnaThe Russian-Ukrainian War 

Rivna ligt in het noordwesten van Oekraïne, in het noorden begrensd door Wit-Rusland, in het zuiden door Khmelnytskyi en Ternopil, in het oosten door Zhytomyr en in het westen door Lvov. Het gebied van Rivne wordt geschat op 20.047 km², ongeveer 3,32% van de totale oppervlakte van Oekraïne 

De bevolking van de stad Rivne is ongeveer 230 duizend mensen. Hoewel de stad niet groot is, is ze mooi, gezellig en schoon, en bevat ze niet veel architectonische kenmerken, maar sommige hebben een brede geschiedenis 

Tot de attracties van de stad behoren het Museum van Oekraïense Kunsten, het Rivna Performing Musical Theatre, een dierentuin en het National History Museum in het openbare park waar verdedigingstechnieken worden tentoongesteld. Er zijn veel gedenktekens in Rovno, en over het algemeen behoren de gedenktekens toe aan de oorlogshelden van verschillende tijden en aan de nobele historische figuren van Oekraïne: het standbeeld “Slayings for Ukraine”, het standbeeld “Glory”, de gegraveerde plaat van de helden van de Sovjet-Unie, het standbeeld van “Taras Shevchenko”, het standbeeld van Maria Rovinskaya Shevchenko Park is een van de monumenten in het Art Park – dat is de plek voor bewoners om te ontspannen. Wat zal je verrassen in het park – een gebied van 30 hectare – de intieme steegjes van de stad Rovno en de creativiteit van de natuur en de mensen erin De unieke aantrekkingskracht van Rovno is de pilaar van de Moeder der Goden, die een prachtige wonderbaarlijke energie bevat. Het werd gebouwd in 1770, op de tijd van het uitbreken van de pest in Rovno, waar de epidemie na de bouw van de pilaar op wonderbaarlijke wijze uit de stad verdween. In de paleizen veranderde het uitzicht op de pilaar verschillende keren, in 1956, tijdens het uitbreken van de cholera-epidemie, mensen herinnerden zich het wonder van de behandeling en begonnen de umm-pilaargoden te herstellen. Tegen het einde van de restauratie had de epidemie de stad verlaten. De laatste restauratie was in 2003 en gelukkig ging dit niet gepaard met een ramp. De reden want het herstel ervan was de verwoesting die het was overkomen. Voor het tijdperk van de Sovjet-Unie

عن editor

شاهد أيضاً

Ahwash-kunsten met de ritmes van de wereld

Ahwash-kunsten met de ritmes van de wereld Nederlandse versie                 Speciaal: Onze correspondent: Abderrahim Fakir Idrissi …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333