Telegraaf-Mensheid-pers1333
الرئيسية / RETTERDAM PERS /  Oekraïne en de oorlog.Kiev

 Oekraïne en de oorlog.Kiev

TELEGRAAF MENSHEID

 Oekraïne en de oorlog.Kiev

 De hoofdstad en grootste stad van Oekraïne; Het is gelegen in het noord-centraal van het land aan de rivier de Dnipro; De bevolking is ongeveer 2,8 miljoen mensen (volgens de statistieken van 2012. De stad Kiev wordt beschouwd als een van de oudste steden in Oost-Europa, en de eerste teksten die ik noemde verwijzen naar de zesde eeuw na Christus, terwijl sommige historici dateren van daarvoor , specifiek in het jaar 482. Er wordt gezegd dat de stad zijn naam ontleende aan “Ki”, ​​​​de persoon die de stad stichtte met de hulp van zijn broers Khorev, Shechik en Lebed. Kiev was een commercieel, politiek en religieus centrum sinds de oudheid en tot op de dag van vandaag. De elfde heeft acht markten, en tegenwoordig heeft het 4 luchthavens en 3 treinstations. Het hedendaagse Kiev is verdeeld in 10 districten en het vervoer is goed ontwikkeld, met bussen en metrolijnen de meest Naast kerken, moskeeën en tempels leven er ook burgers in Kiev, waar naast kerken, moskeeën en tempels ook burgers wonen. De inwoners van de stad komen uit verschillende landen over de hele wereld. arcadia-tour

عن editor

شاهد أيضاً

MAÂLMA ASMAA HAMZAOUI

MAÂLMA ASMAA HAMZAOUI  BNAT  TIMBOUKTOU Asmaa Hamzaoui a su faire preuve de courage, d’audace et …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333