Telegraaf-Mensheid-pers1333
الرئيسية / الدبلوماسية والاعلام / De Marokkaanse Vereniging voor de Strijd tegen Reumatische Ziekten en Psoriasis slaat alarm Alles om psoriasispatiënten te ondersteunen

De Marokkaanse Vereniging voor de Strijd tegen Reumatische Ziekten en Psoriasis slaat alarm Alles om psoriasispatiënten te ondersteunen

 

De Marokkaanse Vereniging voor de Strijd tegen Reumatische Ziekten en Psoriasis slaat alarm

Alles om psoriasispatiënten te ondersteunen

Op “Wereld Psoriasis Dag”

 

Op de “World Psoriasis Day”, startend vanaf 10:30 op vrijdag 29 oktober 2021, en ter gelegenheid van de “World Psoriasis Day”, organiseerde het Marokkaanse Ministerie van Bestrijding van Reumatische Ziekten en Psoriasis een rondetafelgesprek in de vergaderruimte van het Regionaal Centrum voor Mond- en Tandheelkunde in Rabat, in samenwerking met het Ministerie van Volksgezondheid, de Moroccan Society of Dermatology en de Association Moroccan voor wetenschappelijk onderzoek en hulp aan patiënten met reuma..  De assen van dit symposium stonden in het teken van de sensibiliseringsdag onder de slogan: Allen ter ondersteuning van psoriasispatiënten. Op deze rond dit thema georganiseerde sensibiliseringscommunicatiedag namen actoren uit de gezondheidssector, experts, specialisten en geïnteresseerde artsen uit verschillende regio’s deel aan de doel deze ziekte te introduceren en manieren te bespreken om het werk en de toegang tot diensten te vergemakkelijken. Gespecialiseerde gezondheidszorg en tegelijkertijd medische dekking, het recht op vergoeding bij ziekenhuisopname en het verstrekken van medicijnen tegen een passende prijs.

Details ronde tafel

  Na een groep verwelkomende en verklarende woorden, sprak mevrouw Laila Najdi, voorzitter van de synode van de organisatie, een dankwoord uit met een uitleg van de belangrijkste betekenis en vanaf deze dag.

  Volgens het onderstreepte programma werd de toespraak toegesproken door de directeur van het regionale directoraat van gezondheid in Rabat-Salé-Kenitra en de afgevaardigde van het ministerie van Volksgezondheid in Rabat, evenals mevrouw Maryam Meziane, een dermatoloog, die sprak over de oorzaken van psoriasis, de duur van het voorkomen en hoe ze te identificeren met de oorzaken die erfelijk kunnen zijn en met andere oorzaken zoals vuil, nalatigheid en passende behandeling. De ziekte kan alle leeftijdsgroepen treffen. Het ontstaan ​​van de psoriasis ziekte is van de huidkorst en vervolgens ontsteking, en de bronnen komen van nerveuze spanning, rook en alcohol.. Er zijn anti-drugs die zonder analyse op medisch recept worden ingenomen, en er zijn gevallen die veel analyses vereisen voor de diagnose . Het kan moeilijk te behandelen zijn omdat de ziekte zich in het lichaam verspreidt.

125 miljoen mensen hebben psoriasis in de wereld

  Volgens de interventies werd duidelijk dat de huidkorst zich verspreidt door beddengoed en kleding, wat een teken is van de ziekte.. Vervolgens verspreidde de roodheid zich in het lichaam.. De resten komen om de handicap te bereiken.. Er verschijnt een dikke korst met bijwerkingen.. In andere gevallen zijn er chronische gevallen die het gevolg zijn van een defect in het immuunsysteem van de patiënt om te verschijnen Een groep zilvervlekken alleen Een gespecialiseerd Amerikaans wetenschappelijk tijdschrift Er zijn 125 miljoen mensen met psoriasis in de wereld.

Psoriasisfactoren en oorzaken  De redenen gaan terug naar een familiegeschiedenis of genetische factoren, dan een virale of bacteriële infectie… dan psychologische druk… en factoren van zwaarlijvigheid, roken en het gebruik van verschillende medicijnen..behandeling kosten Volgens de specialist Dr. Nadia Al-Ismaily zijn de symptomen van psoriasis verschillend en de redenen waarom de ziekte specifiek wordt geïdentificeerd en een volledige diagnose kan worden gesteld, zodat de juiste medicatie kan worden bereikt met de juiste antibiotica voor de zaak. .  In feite is de behandeling van psoriasis een medische, actuele en radiotherapiebehandeling en is daarom biologisch.. Contra-indicaties manifesteren zich in het geval van zwangerschap, borstvoeding, allergieën of het zogenaamde vuil op de borst, evenals sepsis.. terwijl de rest van de medicijnen misschien traditioneel zijn zoals zonlicht.. Psychologische behandeling heeft een ernstige impact op de psyche van de patiënt..  We vinden dat de behandelingskosten in veel gevallen exorbitant hoog zijn, en het kan beginnen bij 3000 dollar en kan oplopen tot 250 duizend dollar.. let op: de behandelingsperiode is van lange duur.. de patiënt moet geduld hebben en hoop hebben op God en in de oorzaken..medische werkzaamheid.. Sommige onderzoekers merken op dat de medicijnen geen bijwerkingen hebben.. De ziekte kan beginnen vanaf 5 jaar tot op hoge leeftijd, en de behandeling kan een jaar of een lange levensduur zijn.. .

عن editor

شاهد أيضاً

La 12 édition du festival national des arts d’Ahwach du 24 au 26 mai2024

كل المواضيع محفوظة دوليا قانونيا ولا يمكن استنساخها إلا بأمر مكتوب والمخالفة تحتم المتابعة بمحاكم …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333