Telegraaf-Mensheid-pers1333
Home / Pers / Press / van het afschuwelijke gezicht van onrecht

van het afschuwelijke gezicht van onrecht

van het afschuwelijke gezicht van onrecht
Amman – Oman: In zijn reeks artistieke werken brengt de overleden Palestijnse kunstenaar Ahmed Nawash verschillende menselijke vormen over in verwarrende arrangementen, waarbij hij de daad van verzet gebruikt als een manier om het gevoel te confronteren van de onuitgesproken lasten die hij op zijn schouders droeg sinds hij Palestina als kind verliet, en daarna werd hij vergezeld door ballingschap.
De serie gepresenteerd in de Darat al Funun – Khaled Shoman Foundation, bestaande uit 27 werken uitgevoerd door de methode van graveren en printen (grafisch), onthult de interesse van de kunstenaar, die twee jaar geleden afwezig was bij de dood, in de Palestijnse zaak, en de tragedies die zijn volk doormaakt vanwege het onrecht dat zijn tanden aan het mooie gezicht van deze wereld scheurt.

About editor

Check Also

LAMPS (Moroccan Association of Polyarthritics & Psoriasis) Organizes

LAMPS (Moroccan Association of Polyarthritics & Psoriasis) Organizes: The 2nd Edition of the LAMRS National …

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Telegraaf-Mensheid-pers1333