Telegraaf-Mensheid-pers1333

Ahmad bin Ali Stadium

  World Cup Stadiums in Qatar 2022 

Ahmad bin Ali Stadium 

Het Ahmad bin Ali Stadion, gelegen in Umm Al Afaei, ten westen van het centrum van Doha, zal 40.000 toeschouwers ontvangen met behulp van modulaire elementen die op tijd voor de FIFA Wereldbeker 2022 een bovenlaag vormen. Het zal na het toernooi worden teruggebracht tot bijna 20.000 zitplaatsen 

Het ontwerp van het stadion en de omliggende gebouwen weerspiegelen de Qatarese omgeving. Wat betreft de buitengevel, deze heeft de vorm van rimpelingen van zandduinen, terwijl de kenmerkende geometrische vormen de schoonheid van de woestijn en de lokale flora en fauna verbeelden 

*******************************************************************************

Located in Umm Al Afaei, west of central Doha, Ahmad bin Ali Stadium will host 40,000 spectators using modular elements forming an upper tier in time for the 2022 FIFA World Cup. It will be downsized to nearly 20,000 seats after the tournament 

The design of the stadium and the surrounding buildings reflect the Qatari environment. As for its external facade, it is in the form of ripples of sand dunes, while the distinctive geometric shapes depict the beauty of the desert and the local flora and fauna 

عن editor

شاهد أيضاً

في الدورة 55 لمجلس حقوق الانسان

Historisch record… La presse dit : Un corner préparé et présenté par le journaliste Abderrahim …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333