Telegraaf-Mensheid-pers1333
الرئيسية / RETTERDAM PERS / ANDALUS FISH WIE 

ANDALUS FISH WIE 

Mohammed Mallouki, met 20 jaar ervaring in de vishandel is hij een pure visspecialist. Hij werkt alleen met de beste, verse, ingrediënten en vindt gastvrijheid ontzettend belangrijk. In de Markthal opent hij Andalus Fish, een visspeciaalzaak.

WAT 

Voor de lekkerste maaltijden, gerechten, salades, menu’s en snacks met vis kun je terecht bij Andalus Fish. Voor ieder is er wat wils, en altijd tegen een zeer scherpe prijs. Andalus Fish is een klassieke ambachtelijke vistraiteur en dat betekent dat elke vis geweldig smaakt.

WANNEER 

Bij Andalus Fish kun je de hele dag door terecht. Een vissalade voor tijdens de lunch, snacks voor tussendoor of één van de vismaaltijden als je echt trek hebt. Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn er ook speciale dagmenu’s. Je kunt je op die dagen dus laten verrassen en genieten van bijzondere vislekkernijen, gemaakt door hun eigen chefkok 

HOE 

Andalus Fish is een ambachtelijke visspecialist en vistraiteur. Ze leveren Mediterrane visspecialiteiten van topkwaliteit, maar dan wel tegen een scherpe prijs. Er wordt alleen gewerkt met de beste en verste ingrediënten en je kunt rekenen op een gastvrij welkom in de zaak.

GOED ETEN 

Goed eten kan bij elk product. Met vis kun je bijvoorbeeld gegrilde vetarme visgerechten en snacks kiezen als je een extra gezonde vismaaltijd wil 

 

 

عن editor

شاهد أيضاً

MAÂLMA ASMAA HAMZAOUI

MAÂLMA ASMAA HAMZAOUI  BNAT  TIMBOUKTOU Asmaa Hamzaoui a su faire preuve de courage, d’audace et …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333