Telegraaf-Mensheid-pers1333
الرئيسية / RETTERDAM PERS / The Russian-Ukrainian War

The Russian-Ukrainian War

TELEGRAAF MENSHEID                                     The Russian-Ukrainian War…

The Russo-Ukrainian War… the city of Cherson

  Cherson ligt in het zuiden van Oekraïne en in het noorden van de Krim. Het heeft ongeveer 1.126.000 inwoners en een oppervlakte van 28.461 km². Het is qua natuur een van de mooiste steden van Oekraïne. belangrijkste bezienswaardigheden van Cherson is het kasteel, dat werd gesticht op 8 september 1778. De overblijfselen van de paleismuren en poorten zijn tot dagen bewaard gebleven. Het kasteel was omgeven door een gracht en een berm. Gevonden bolwerken van 220 kanonnen, en was binnen een groep van administratieve en industriële gebouwen. Ze was het middelpunt van de opmerkelijke architectonische prestatie van het Paleisplein. Tussen de muren van het fort waren verschillende poorten, waaronder Moskou (St. Petersburg) aan de rand van een militair fort, en de poorten van het fort Ochakivsk met een brug die over de gracht ophief die de stad binnenkwam. In mei 1787 stopte het bij het kasteel van Catharina II. Hoewel het fort van Cherson niet werd belegerd, zijn er tot op de dag van vandaag niet veel gebouwen in het fort overgebleven, alleen de Catharina-kathedraal en de bouw van het marine-arsenaal, uitgevoerd in de klassieke stijl, Kherson, evenals bij de poorten van het kasteel: Ochakovsk en Moskou. In 1953, gebouwd op het grondgebied van het kasteelpark vernoemd naar Lenin het prachtige oude gebouw aan de straat Suvorov trekt de aandacht van voorbijgangers Hotel in Chersonby twee trendy voor Atlantis en houdt op zijn schouders vanaf het balkon van het huis aan de zijkanten van de boog

Modernere gebouwen zijn te vinden in de stad van de stalen vuurtoren. En deze gebouwen zijn niet veel over de hele wereld. Het werd gebouwd in 1910 en de hyperboloïde vertegenwoordigt een uniek ontwerp van 70 meter hoog

عن editor

شاهد أيضاً

MAÂLMA ASMAA HAMZAOUI

MAÂLMA ASMAA HAMZAOUI  BNAT  TIMBOUKTOU Asmaa Hamzaoui a su faire preuve de courage, d’audace et …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333