Telegraaf-Mensheid-pers1333
الرئيسية / RETTERDAM PERS / Oekraïne’s Ternopil in War

Oekraïne’s Ternopil in War

TELEGRAAF MENSHEID

Oekraïne’s Ternopil in War

Ternopil ligt in het westelijke deel van Oekraïne aan de rivier de Siret, die voor het eerst werd genoemd in 1540. Ternopol is een stad die bekend staat om zijn kastelen, grotten, watervallen en rivieren 

De belangrijkste attractie en speciale trots van Ternopol is het meer in het hart van de stad, dat een oppervlakte van 300 vierkante hectare beslaat en een halve eeuw geleden bestond. Slechts twee Europese steden hebben een meer in het midden, en Ternopol is daar één van 

In de buurt van het meer staat een monument van barokke architectuur op het Onafhankelijkheidsplein dat dateert uit de 18e eeuw 

De meest bekende attractie van Ternopol is het kasteel van Ternopol zelf, dat de adel van de stad uitdrukt. Het is een van de oudste gebouwen die tot nu toe bewaard zijn gebleven. Men kan het bereiken via de ondergrondse brug en over het afwateringskanaal

Men kan de verzameling kostbare verzamelobjecten van het volksleven zien en ook proeven van de lokale Oekraïense keuken in Ternopol. En om dit allemaal te doen, hoef je alleen maar de buitengewone plek te bezoeken – het museum-restaurant, de oude molen arcadia-tour..pers.+

عن editor

شاهد أيضاً

Las relaciones entre Marruecos y España se encuentran en el “mejor momento de su historia”

Las relaciones entre Marruecos y España se encuentran en el “mejor momento de su historia” …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333