Telegraaf-Mensheid-pers1333

Entraineur Professionnel

SABRI BOUDARRA

Entraineur Professionnel

Met trots kijk ik terug naar het afgelopen jaar…

   

 

De herinneringen en ontwikkelingen van Thaiboxing 010 waren boven verwachting

Ondanks dat ik het afgelopen jaar hard gewerkt heb, had ik dit niet kunnen doen zonder de steun van mijn pupillen, hun ouders, buurtbewoners, familie en vrienden. Ik dank iedereen voor hun vertrouwen in mij

In het proces van risico’s nemen, leer je veel. Ik besef dat ik als persoon en als trainer mezelf elke dag beter leer kennen en dat mij helpt om kwaliteit te bieden aan een ieder binnen mijn sportschool

Ik voel me gezegend dat ik mijn droom aan het waarmaken ben op 23 jarige leeftijd, en hoop alleen maar groter en beter te worden in het verwezenlijken van mijn droom

عن editor

شاهد أيضاً

Meknes en la 16ª sesión del Foro Internacional de Agricultura

TELEGRAAFM …………..ABDERRAHIM FAKIR IDRISSI Meknes en la 16ª sesión del Foro Internacional de Agricultura del …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333