Telegraaf-Mensheid-pers1333
الرئيسية / رياضة sport- / Thaiboxing 010,Meer dan een gym

Thaiboxing 010,Meer dan een gym

Thaiboxing 010,Meer dan een gym

Thaiboxing010 is een sportschool dat staat voor discipline, hard werken, ambities en een ongeëvenaard verlangen opwekken voor het behalen van je doelen. De sportschool is er voor zowel jong als oud. De sportschool is in 2015 opgericht door Juve. Juve staat voor hard werken, discipline, doorzettingsvermogen en loyaliteit. Sabri was in zijn ogen degene die met dezelfde missie en visie Thaiboxing010 kon overnemen. Na de geboorte van zijn zoon, Heeft Juve Thaiboxing010 overgedragen aan Sabri. Juve had er alle vertrouwen in dat Sabri de sportschool verder zou kunnen ontwikkelen tot een grote succesvolle sportschool voor jong en oud.

Trainen is zweten, werken en discipline. Trainer zijn is meer dan dat. Ik wil ervoor zorgen dat mijn leerlingen de beste versie van zichzelf worden, en zich blijven ontwikkelen. Tevens vind ik het belangrijk dat mijn leerlingen gezond blijven en hen laten ervaren hoeveel plezier ik heb in het geven van trainingen. ‘Het overbrengen van dit gevoel op mijn leerlingen vind ik uiterst belangrijk.

SABRI BOUDARRA

Eigenaar & Hoofdtrainer Thaiboxing010

Bij Thaiboxing010 worden diverse sporten aangeboden om zo fit mogelijk te blijven. Voor de peuters bieden we speciale peuterlessen aan zodat de kleinste de basis goed kunnen leren maar vooral plezier maken. Voor de dames hebben wij ook ladies-only lessen. Wedstrijdgroepen zijn er voor de echte kickboksers die al ervaren zijn en wedstrijden vechten naast het trainen. Ook bieden we personal training aan waar je 1 op 1 goed op je skills/conditie kan werken.

عن editor

شاهد أيضاً

Meknes en la 16ª sesión del Foro Internacional de Agricultura

TELEGRAAFM …………..ABDERRAHIM FAKIR IDRISSI Meknes en la 16ª sesión del Foro Internacional de Agricultura del …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333