Telegraaf-Mensheid-pers1333
Home / economie / Telegraaf Mensheid..Toeristendroom in Marokko

Telegraaf Mensheid..Toeristendroom in Marokko

Telegraaf Mensheid Algemeen Politiek …… Aljazirapress@yahoo.nl

المدير المسؤول ورئيس التحرير: عبد الرحيم الفقير الإدريسي ° Onafhankelijk – Algemeen beleid °Economisch – Cultureel – –Wettelijk depot: 35 – 88 ABDERRAHIM FAKIR IDRISSI –Internationale Code ° 11138998 

Errachidia  Midelt  Merzouga Tussen de Atlas en de Sahara

 

De toeristendroom in Marokko: de zee, het bos, de bergen, het zand en de zon het hele jaar door

Toeristendroom in Marokko

Dossier en studies over toerisme in Marokko

Nationaal Marokkaanse Bureau voor Toerisme, 2020

     Midelt, Errachidia en Merzouga verwelkomen u in Oost-Marokko. De eerste twee steden zijn uw introductie tot het bergachtige terrein met de prachtige omgeving gevormd door het Midden-Atlasgebergte, een majestueuze locatie die u zal betoveren. Dit was ook het start- en eindpunt voor de karavanen die ooit etenswaren droegen naar Timboektoe.Merzouga, een klein dorpje verloren in het zand, is één van de toegangspunten tot de Sahara. Hier ligt het land van de Erg Chebbi, een wereld van duinen, palmbossen, paden en tochten. Verken de woestijn en deze zandvlakten badend in de zon en stilte. Terwijl u door deze immense, dorre formaties loopt, zult u een meer tegenkomen, Dayet Srij.Steltlopers staan in hun wateren, terwijl duiven en kwikstaarten over uw hoofd vliegen, en ooievaren zweven. Éen van Marokko’s rijkste ecosystemen bloeit hier midden in de woestijn!

Oost-Marokko zit vol met verrassingen, dus geef u over aan zijn bergen en woestijnen en ontdek een geheel ander land

About editor

Check Also

MFA NASSER BOURITA RECEIVES HIS FRENCH COUNTERPART

  Le ministre des Affaires Etrangères, de la Coopération africaine et des Marocains résidant à …

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Telegraaf-Mensheid-pers1333