Home / monde / Telegraaf CINEMA ..المنبوذون ..The Intouchables

Telegraaf CINEMA ..المنبوذون ..The Intouchables

Telegraaf Mensheid Algemeen Politiek …… Aljazirapress@yahoo.nl

 ° Onafhankelijk – Algemeen beleid °Economisch – Cultureel – –Wettelijk depot: 35 – 88 ABDERRAHIM FAKIR IDRISSI –Internationale Code ° 11138998   Film, journalisme et réalisation

المنبوذون The Intouchables

De film is een komedie-drama gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een rijke, verlamde persoon genaamd « Philippe » (gespeeld door François Clouse) die « Idris » (Omar Sy), een arme persoon die leeft van een uitkering, inhuurt om Van hen om het leven van de ander te veranderen, terwijl we kijken hoe Idris helpt om het leven van Philip volledig te veranderen, hem veel hoop, liefde en optimisme gevend.

Deze film heeft vele records gevestigd en sinds november 2011 – vier weken na de officiële release – is het de meest bekeken film in Frankrijk van 2011 geworden en staat het op de derde plaats als de meest bekeken buitenlandse film ooit. Ten slotte staat de film sinds de release in Frankrijk al 10 opeenvolgende weken op nummer één.

 

About admin

Check Also

LOWER HOUSE SPEAKER REPRESENTS HM THE KING AT INAUGURATION CEREMONY OF PARAGUAY’S NEW PRESIDENT

House of Representatives Speaker, Mr. Rachid Talbi El Alami represented His Majesty King Mohammed VI …

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *