Telegraaf-Mensheid-pers1333
Home / monde..wereld / Telegraaf..Nederlandse schilder Kunst en cultuur

Telegraaf..Nederlandse schilder Kunst en cultuur

Telegraaf Mensheid Algemeen Politiek …… Aljazirapress@yahoo.nl

المدير المسؤول ورئيس التحرير: عبد الرحيم الفقير الإدريسي ° Onafhankelijk – Algemeen beleid °Economisch – Cultureel – –Wettelijk depot: 35 – 88 ABDERRAHIM FAKIR IDRISSI –Internationale Code ° 11138998  

Nederlandse schilder Kunst en cultuur

Schilder Diego Villachkith: « The Legend of Arachne », bekend om zijn spinners

(1599-1660), was een Spaanse schilder, beschouwd als een van de grootste vertegenwoordigers van de Spaanse schilderkunst en de belangrijkste schilder ter wereld, zijn lijst met werken bestond uit tussen de 120 en 130 schilderijen, zijn classificatie als wereldschilder kwam laat sinds 1850 en zijn roem bereikte tussen 1880 en 1920 Dit valt samen met de periode van de Franse schilders die de trend van het impressionisme volgden, en voor hen is Villacic hun referentie en rolmodel. De Franse schilder Edouard Manet was verbaasd en classificeerde hem als « schilder van schilders », « ongeëvenaarde schilder », aangezien hij een aantal prachtige meesterwerken van zijn tijd schilderde en hij vloeiend in de kunst van fotografie was, maar zijn werk was veel breder dan dat bereik. Zijn werk onderscheidt zich door een scherp realisme, en sommige van zijn mooiste schilderijen interesseren zelden het zitten. Zijn bekendste werken zijn An Old Man Cooking Eggs (1618), Pope Innocent X (1650), The Surrender of Breda (1635), The Servants of Honour (1656) en The Arachne Legend, die uitzonderlijke technieken en veelzijdigheid in het gebruik van verlichting bevat. Hij wordt beschouwd als een van de beroemdste kunstenaars van de barokstijl…PERS N

About editor

Check Also

M. NASSER BOURITA REÇOIT SON HOMOLOGUE FRANÇAIS

Le ministre des Affaires Etrangères, de la Coopération africaine et des Marocains résidant à l’étranger, …

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Telegraaf-Mensheid-pers1333