Home / monde / Telegraaf Mensheid Algemeen Politiek.: »The AthenaSchool ».

Telegraaf Mensheid Algemeen Politiek.: »The AthenaSchool ».

 Telegraaf Mensheid Algemeen Politiek …… Aljazirapress@yahoo.nl

المدير المسؤول ورئيس التحرير: عبد الرحيم الفقير الإدريسي ° Onafhankelijk – Algemeen beleid °Economisch – Cultureel – –Wettelijk depot: 35 – 88 ABDERRAHIM FAKIR IDRISSI –Internationale Code ° 11138998  

Nederlandse schilder Kunst en cultuur

Schilder Raphaelo Sanzio: »The AthenaSchool »

PERS NL

(1483-1520), deze beroemde kunstenaar, schilder en schilder is een van de beroemdste en grootste schilders in de renaissanceperiode en hij heeft de Italiaanse nationaliteit, en een van de belangrijkste kenmerken die zijn schilderij onderscheidde, was zijn vaardigheid in het mengen van kleuren met elkaar, aangezien hij vertrouwde op de gradatie van kleuren samen en hij vertrouwde op rustige kleuren In de meeste van zijn schilderijen behoort hij tot de meesters van de eerste klassieke beweging.Zijn kunst combineert precisie in uitvoering en symmetrie van lijnen, en hij heeft een bijzondere interesse in de keuze van kleuren. Hij had een grote invloed op de fotografiekunst tot in de late negentiende eeuw. Een van de beroemdste schilderijen die hij maakte, is ook het schilderij « Het huwelijk van de Maagd »

Athena School.

Het schilderij toont filosofen die in een klaslokaal een lezing over filosofie bespreken en uitleggen, waaronder de Andalusische Arabische

About admin

Check Also

LOWER HOUSE SPEAKER REPRESENTS HM THE KING AT INAUGURATION CEREMONY OF PARAGUAY’S NEW PRESIDENT

House of Representatives Speaker, Mr. Rachid Talbi El Alami represented His Majesty King Mohammed VI …

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *