Home / societe / Telegraaf CINEMA WISSWAM SALAH DINE

Telegraaf CINEMA WISSWAM SALAH DINE

Telegraaf Mensheid Algemeen Politiek …… Aljazirapress@yahoo.nl

المدير المسؤول ورئيس التحرير: عبد الرحيم الفقير الإدريسي ° Onafhankelijk – Algemeen beleid °Economisch – Cultureel – –Wettelijk depot: 35 – 88 ABDERRAHIM FAKIR IDRISSI –Internationale Code ° 11138998

وسام صلاح الدين

Een Soedanese ster legt haar naam op aan het Egyptische drama..

Wissam Salah El-Din is een Soedanese actrice die meer dan 15 jaar geleden door het lot werd gekozen om zich in Cairo Al-Moez te vestigen, een model dat werd toegevoegd aan veel modellen van makers die profiteerden van hun talenten en capaciteiten in andere landen, en ze verbeterde de vertegenwoordiging van haar land op hetzelfde moment dat anderen binnen en buiten het land vertegenwoordigden. , en zelfs ergens tussen de twee, misschien omdat ze de waarde van het vaderland nog niet hebben ontdekt.

De rijzende ster presenteerde werken van uitzonderlijke artistieke waarde en maakte haar sporen in het Egyptische drama, en het is geen verrassing dat ze afstudeerde aan het Hoger Instituut voor Dramatische Kunsten en van het eerste tot het laatste jaar de derde in haar klas bleef. werd vergezeld door de grote ster Mohamed Ramadan en leerde acteren van de bekwame kunstenaar Mohamed Sobhi, daarnaast haar moeder uit Al-Mahrousa, dat alles en meer terwijl ze met succes doorgaat met de serie (Heba Arjal Al-Ghurab), in naast haar deelname aan het Soedanese werk (een gevoelig akkoord), wat er veel aan toevoegde. Over Kush, de parel van Nubië.. Agentschappen

About admin

Check Also

EL JADIDA ..Salon International du Plastique

Communiqué de presse  Sous l’égide du Ministère de l’Industrie et du Commerce et avec l’Appui …

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *