Home / societe / John Wick 3: Parabellum

John Wick 3: Parabellum

John Wick 3: Parabellum

John Wake ontsnapt deze keer omdat hij wordt achtervolgd tegen de achtergrond van een open contract ter waarde van $ 14 miljoen in ruil voor zijn eliminatie, en vanwege het overtreden van een belangrijke regel, namelijk het doden van iemand op het terrein van het Continental Hotel, en de moordenaar was een van de mensen die bij dit open contract betrokken waren, en John Wake moet zijn gang gaan. En hij overleeft zijn leven in het hart van New York City.
Het is een Amerikaanse film uitgebracht in 2019, geregisseerd door Chad Stilsky en geschreven door Derek Klstad, Mark Abrams en Shay Hatten. De film is het derde deel in de John Wake-filmserie en komt na John Wake en John Wick: Hoofdstuk 2. De filmsterren Keanu Reeves, Halle Berry, Ian McShane, Ruby Rose, Hiroyuki Sanada, Lance Redyk, Boban Marianovic en Lawrence Fishburne. Het is gepland om op 17 mei 2019 in de bioscopen te worden vertoond door Lionsgate
Keanu Reeves John Wake, legendarische voortvluchtige huurmoordenaar
Halle Berry Sophia, een moordenaar
Ian McShane, Winston is de eigenaar en directeur van het Continental Hotel in New York.
Ruby Rose, Ares, een dove moordenaar.
Lance Riddick, Sharon, conciërge in het Continental Hotel in New York.
Lawrence Fishburne
Asia Kate Dillon, scheidsrechter, senior tafellid
Angelica Huston als directeur, lid van de hoge taf

About admin

Check Also

the Amazigh New Year’s paid national holiday

STATEMENT BY THE ROYAL OFFICE WEDNESDAY 03 MAY 2023 His Majesty King Mohammed VI, may …

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *