Telegraaf-Mensheid-pers1333

Imagine Picasso

 الملف الثقافي بإشراف : عبد الرحيم الفقير الادريسي ABDERRAHIM FAKIR IDRISSI

*************************

Imagine Picasso

The “Imagine Picasso” Exhibition goes beyond the traditional art exhibition format, offering a unique exploration into Pablo Picasso’s creativity, as a pivotal artist of the twentieth century. By employing the latest advanced display techniques and technologies, the exhibition seeks to revive more than 200 of Picasso’s creations, giving attendees a distinctive, rich artistic experience, and allowing them to learn about Picasso’s world from a new creative perspective.

 إحياء أكثر من 200 عمل من إبداعات بيكاسو

Ministry of Culture

معرض “تخيل بيكاسو” يتجاوز شكل المعرض الفني التقليدي، حيث يقدم رحلة استكشافية مميزة إلى العبقرية الإبداعية لبابلو بيكاسو، كفنانٍ محوريٍ في القرن العشرين. ومن خلال توظيف أحدث تقنيات وتكنولوجيات العرض المتطورة، يسعى المعرض إلى إحياء أكثر من 200 عمل من إبداعات بيكاسو، تمنح الحضور تجربة فنية غنية مميزة، وتتيح لهم التعرّف على عالم بيكاسو من منظور إبداعي جديد. وزارة الثقافة السعودية

عن editor

شاهد أيضاً

TCHAD .. MAROC

M. RACHID TALBI EL ALAMI REPRÉSENTE SM LE ROI À LA CÉRÉMONIE OFFICIELLE D’INVESTITURE DU …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333