Telegraaf-Mensheid-pers1333
الرئيسية / LAAHAY Den Haag Pers / Douanefaciliteiten

Douanefaciliteiten

Douanefaciliteiten
Douanefaciliteiten worden verleend aan Marokkanen woonachtig in het buitenland tijdens hun vakantie of hun definitieve terugkeer naar Marokko
Douanefaciliteiten worden verleend aan Marokkanen woonachtig in het buitenland tijdens hun vakantie of hun definitieve terugkeer naar Marokko
Om kennis te nemen van de vrijstellingen van de heffingen van belastingen of van de kortingen die worden verleend op personenauto’s of gehandicaptenvoertuigen, alsmede de voorwaarden voor de invoer van deze voertuigen, wordt de Marokkanen in het buitenland verzocht de internetsite van de douane en indirecte belastingen te raadplegen: «http://www.douane.gov.ma »

NB: Bepaalde goederen kunnen niet in Marokko worden ingevoerd, zoals wapens, wapenonderdelen en oorlogsmunitie, verdovende middelen en psychotrope producten, geschriften, drukwerken, opgenomen cassette- en videobanden en elk ander goed in strijd met de goede zeden en openbare orde alsmede bepaalde planten en plantaardige producten die waarschijnlijk drager zijn van schadelijke organismen of gevaarlijk zijn voor de nationale

عن editor

شاهد أيضاً

بداية الكلام من امستردام..فنون أحواش بإيقاعات العالم

بداية الكلام من امستردام  بقلم عبد الرحيم الفقير الادريسي فنون أحواش بإيقاعات العالم على هامش …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333