Telegraaf-Mensheid-pers1333
الرئيسية / RETTERDAM PERS / Goedemorgen lieve mensen

Goedemorgen lieve mensen

Goedemorgen lieve mensen, , wij beginnen onze nieuwe werkweek met helaas een manager minder en gelukkig een trotse eigenaar erbij van de zilveren stadspenning. Wij waren zijn werkkring nét voor als gemeente met de erkenning van zijn tomeloze inzet voor wie gebaat is bij werk – ieder mens dus.
‘Waar velen een beperking zien, ziet u juist de kwaliteit’, vertelde ik erbij in de historische Scheepenzaal. Kwestie van beschaving, om de waarde van elke individuele mens te zien.
Veertien mensen die hem omringden bij mij in het Duivelshuis knikten enthousiast, want veel mensen zien in hun eigen omgeving dat een beperking juist uitnodigt om iets anders heel goed onder de knie te krijgen, zoals extra goed luisteren, geconcentreerd denken of doorzettingsvermogen tonen. Ton van Trienen stelde hen voor aan de managers die hier steeds vaker oog voor krijgen, om te beginnen bij ons in Arnhem.
Zoals Ton van Trienen is wat dat betreft een echte sociaal werker, gevormd in Driebergen bij De Horst. En zelf ook een manager, opgeleid bij Hogeschool Arnhem-Nijmegen. Zijn bagage heeft hij opgebouwd bij Jobstap – de groep die hij 25 jaar geleden oprichtte. Ik hoop dat deze veelzijdige coachende manager veel navolgers heeft gekregen en wij de kersverse pensionado in actie blijven zien voor belangrijke initiatieven als Vitesse Betrokken en de Stichting Inclusief Midden Gelderland.

Werk en collega’s zijn zó belangrijk, eigenlijk kun je bij werk bemiddelen voor wie afstand heeft tot de arbeidsmarkt wel spreken van levens redden. Beste mensen, help ons Arnhemmers als Ton van Trienen aan te moedigen. Lees de criteria op onze pagina Stadspenning, Zilveren en Gouden – Gemeente Arnhem, mail naar burgemeester@arnhem.nl en draag kandidaten voor.

Ahmed Marcouch

FC

عن editor

شاهد أيضاً

MAÂLMA ASMAA HAMZAOUI

MAÂLMA ASMAA HAMZAOUI  BNAT  TIMBOUKTOU Asmaa Hamzaoui a su faire preuve de courage, d’audace et …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333