Telegraaf-Mensheid-pers1333
الرئيسية / RETTERDAM PERS / Marokkaanse kunst staat in de schijnwerpers

Marokkaanse kunst staat in de schijnwerpers

Marokkaanse kunst staat in de schijnwerpers tijdens de KunstRAI Focus Morocco in Amsterdam. De kunstbeurs is officieel geopend door Z.E. Mr. Mohammed Basri in aanwezigheid van Z.E. Mr. Jeroen Roodenburg, de Nederlandse ambassadeur in Marokko, H.E. Mw. Dewi van de Weerd, Nederlandse ambassadeur voor Internationale Culturele Samenwerking en Mr. Mehdi Qotbi, voorzitter van de Marokkaanse Fondation Nationale des Musées 

Verschillende Marokkaanse galerieën en kunstenaars nemen deel aan de KunstRAI, die tot en met 7 mei duurt 

Ambassade des Pays-Bas au Maroc

facebook****************************************

 

Na een presentatie van Z.E. Minister Mohamed Sadiki over de Generation Green strategie, gaf vice minister internationale zaken van het Nederlandse ministerie van landbouw, natuur en voedselkwaliteit Guido Landheer een belangrijke bijdrage

Ambassade des Pays-Bas au Maroc

عن editor

شاهد أيضاً

TCHAD .. MAROC

M. RACHID TALBI EL ALAMI REPRÉSENTE SM LE ROI À LA CÉRÉMONIE OFFICIELLE D’INVESTITURE DU …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333