Telegraaf-Mensheid-pers1333
الرئيسية / LAAHAY Den Haag Pers / Nationaal Marokkaans Verkeersbureau

Nationaal Marokkaans Verkeersbureau

Nationaal Marokkaans Verkeersbureau

Eenmaal in Marokko, aarzel dan niet Om het hoofdkantoor van het Nationaal Marokkaans Verkeersbureau, gevestigd in Rabat, te Leiden of te contacteren. De regionale delegaties en de regionale en provinciale raden voor toerisme, die in de belangrijkste steden van het land

aanwezig zijn, zullen u ook zeer goed van dienst zijn 

Het Nationaal Marokkaans Verkeersbureau, een organisatie voor de promotie en marketing van Marokko als bestemming, is ook aanwezig in Europa, Azië, Afrika en Amerika. De ONMT-vertegenwoordigers ter plaatse geven u alle informatie die u nodig hebt voor uw reis 

Welke munteenheid wordt in Marokko gebruikt 

De officiële munteenheid van Marokko is de Marokkaanse dirham (DH). De afkorting is MAD (Marokkaanse dirham) 

De bankbiljetten : Je vindt er bankbiljetten van 20-50-100-200 DH

De munten in omloop zijn : 0,50-1-2-5 en 10 DH en 1-5-10-20 centimes 

Hoe betaal je 

In Marokko kun je, net als in de meeste andere landen ter wereld, contant of met een creditcard betalen. Bij betaling per creditcard komt de toegepaste wisselkoers overeen met die van het moment. De maximale provisie is afhankelijk van elke uitgevende instelling; het is over het algemeen 1% 

Waar te wisselen van valuta? In de instellingen, waar het niet mogelijk is om met creditcard te betalen, verdient het de voorkeur om in dirhams te betalen. De beste plaatsen om uw valuta te wisselen zijn de wisselkantoren die zich op de toeristische pleinen van elke stad in Marokko bevinden. U kunt uw valuta ook wisselen op het vliegveld of in hotels 

Officiële website van het Marokkaans Nationaal Bureau voor Toerisme (ONMT), belast met het promoten van Marokko’s

عن editor

شاهد أيضاً

Kasbah Amlal …..بيت ضيافة

Kasbah Amlal is a Guest house located amidst the Dades Gardens in a quiet location …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333