Telegraaf-Mensheid-pers1333
الرئيسية / LAAHAY Den Haag Pers / Khalifa International Stadium 

Khalifa International Stadium 

World Cup Stadiums in Qatar 2022

Khalifa International Stadium 

  The redesigned Khalifa International Stadium was originally built in 1976 and renovated and expanded in 2005 to serve as the centerpiece of the 2006 Asian Games hosted by Qatar 

The stadium, which includes sweeping arcs and partially covered stands, is the centerpiece of Aspire Zone, a sports complex that includes Aspire Academy for Sports ExcellenceHamad Aquatic Center (Limitless), ASPETAR Sports Medicine Hospital and many other sporting venues 

Attached to the stadium via a walkway is the 3-2-1 Qatar Olympic and Sports Museum, adding to the appreciation of how this venue cherishes its past as it builds towards an exciting future 

**********************************************************

    Het opnieuw ontworpen Khalifa International Stadium werd oorspronkelijk gebouwd in 1976 en gerenoveerd en uitgebreid in 2005 om te dienen als het middelpunt van de Aziatische Spelen van 2006, georganiseerd door Qatar 

Het stadion, met uitgestrekte bogen en gedeeltelijk overdekte tribunes, is het middelpunt van Aspire Zone, een sportcomplex met Aspire Academy for Sports Excellence, Hamad Aquatic Centre (Limitless), ASPETAR Sports Medicine Hospital en vele andere sportlocaties 

Via een loopbrug aan het stadion is het 3-2-1 Qatar Olympic and Sports Museum verbonden, wat bijdraagt aan de waardering voor hoe deze locatie zijn verleden koestert terwijl het bouwt aan een opwindende toekomst 

عن editor

شاهد أيضاً

الجزء الثاني : شخونهوفن ..المسيرة الذهبية للفاعلة الجمعوية مليكة لمريض

قريبا الجزء الثاني تحت عنوان : المسيرة الذهبية للفاعلة الجمعوية مليكة لمريض سلسلة مجلة السياسة …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333