Telegraaf-Mensheid-pers1333
الرئيسية / RETTERDAM PERS / MAROKKO Wellness-stops

MAROKKO Wellness-stops

Telegraaf Mensheid Algemeen Politiek …… Aljazirapress@yahoo.nl

المدير المسؤول ورئيس التحرير: عبد الرحيم الفقير الإدريسي ° Indépendant – Politique Général °Econnomique – Culturel –  –Dépôt Légal : 35 – 88. ABDERRAHIM FAKIR IDRISSI  –Code Internationnal ° 11138998

Nationaal Marokkaans Verkeersbureau

Officiële website van het Marokkaans Nationaal Bureau voor Toerisme (ONMT), belast met het promoten van Marokko’s bestemming bij nationale en internationale 

Een bijdrage van de Telegraaf aan de kennis van het toeristisch product in Marokko 

 

Bij aankomst in Marokko heeft u verschillende overnachtingsmogelijkheden: van luxe hotels, tot landkampings en bivakhuizen, tot budgetvriendelijke hostels. Dit alles in een sfeer van gastvrijheid, welzijn en gezelligheid, voor een ideale zeggingschap in het zonnige land.

Hotels, riads, pensions, campings, cottages en privéwoningen, waren in 2017 goed voor bijna 251.2016 bedden. Het Ministerie van Toerisme in Marokko maakt er een prioriteit van, omdat het een beslissende factor is bij de keuze van een bestemming.

Laad uw batterijen op dankzij de talrijke wellness-stops

Dankzij de geografische ligging en het klimaat is Marokko een land waar de voordelen van water in het licht worden gesteld in de vorm van SPA, thalassotherapie, balneotherapie en thermalisme. Ontspanning en lichaamsverzorging wachten daar op u!

De traditionele hamam

De typische wellness-behandeling blijft natuurlijk de traditionele hammam. Het is een heel ritueel waarbij geschrobd en ingezeept wordt met lokale producten. Ghassoul, Henna, zwarte zeep, rozenwater, kruiden, groene klei en handschoen scrub Kessa of pannenkoek, de traditionele Hammam is een gelegenheid om zijn huid diep te exfoliëren en tegelijkertijd een moment van ontspanning en welzijn te bieden.

Het kuuroord

Van de traditionele collectieve hammam tot het SPA-centrum in luxe inrichtingen in grote Marokkaanse steden. Laat je verleiden tot een moment van intense ontspanning. Marokko is in 2019 uitgeroepen tot “Afrika’s beste kuuroord” en biedt u een ontspannend verblijf in het ongewone, met een combinatie van authenticiteit en traditie.

Balneotherapie

Ontdek de balneotherapie in de fitnesscentra van Marrakech, Agadir en Casablanca. Affuusiedouches, whirlpoolbaden en aquagym geven u een gevoel van comfort en welzijn. Een breed scala aan behandelingen en behandelingen om uw verblijf een kans te geven om weer in vorm te komen!  

Thalassotherapie

In de bevoorrechte mariene gebieden van Agadir, Essaouira of Casablanca kunt u profiteren van thalassotherapie die bestaat uit het gecombineerde gebruik, onder medisch toezicht en met een preventief en curatief doel, van de voordelen van het mariene milieu. U vindt er verschillende soorten behandelingen: ontspanning, verzachting, acupunctuur, afslanken of verfraaiing…

Kuuroorden

Een gezond verblijf in Marokko brengt u naar de Moulay Yacoub spa in de buurt van Fez, beroemd om zijn van nature warme zwavelhoudende water met vele therapeutische eigenschappen. Bad, aerobad, jet shower, vaporium, thermaalbad en massage hebben een genezende en esthetische werking op u………….

 

………….. EEN BIJDRAGE VAN DE TELEGRAAF AAN DE KENNIS VAN HET TOERISTISCH PRODUCT IN MAROKKO 

عن editor

شاهد أيضاً

Troisième mandat en tant que membre de l’Organe international de contrôle des stupéfiants (OICS)

Le Royaume du Maroc a été réélu pour un troisième mandat en tant que membre …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333