Telegraaf-Mensheid-pers1333
الرئيسية / RETTERDAM PERS /  Zaporizja    The Russian-Ukrainian War 

 Zaporizja    The Russian-Ukrainian War 

TELEGRAAF MENSHEID

 Zaporizja    The Russian-Ukrainian War 

 De stad Zaporizja ligt in het zuidoosten van Oekraïne. De bevolking van de regio is 1.783.917 (volgens de volkstelling van 2013) en heeft een oppervlakte van 27,18 duizend km² Zaporizhia wordt beschouwd als een stad van metallurgen en machinebouwers, met een bevolking van een miljoen. Zaporizja heeft een enorme economie, vertegenwoordigd door meer dan 280 industriële en commerciële ondernemingen, waarvan de grootste in de machine-industrie, metallurgie, staal, chemische en petrochemische industrie, die via het eiland Cortesia lopen. De lengte van die brug is 54 meter en het is de langste in Oekraïne.De andere techniekleraar in Zaporizhia is de langste spoorlijn voor kinderen in Oekraïne, die zich uitstrekt over een lengte van 9,4 kilometer. De hoofdstraat van de stad is Lenin Avenue – de langste straat in Oekraïne en Europa

عن editor

شاهد أيضاً

MAÂLMA ASMAA HAMZAOUI

MAÂLMA ASMAA HAMZAOUI  BNAT  TIMBOUKTOU Asmaa Hamzaoui a su faire preuve de courage, d’audace et …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333