Telegraaf-Mensheid-pers1333
الرئيسية / RETTERDAM PERS / Het Internationaal Monetair Fonds waarschuwt

Het Internationaal Monetair Fonds waarschuwt

TELEGRAAF MENSHEID 

Het Internationaal Monetair Fonds waarschuwt

Het Internationaal Monetair Fonds heeft gewaarschuwd dat de ernstige wereldwijde economische gevolgen van de oorlog tegen Oekraïne “nog verwoestender” zouden zijn als het conflict zou escaleren. In een verklaring na de vergadering van de Raad van Bestuur van vrijdag, “in een tijd waarin de situatie zeer onstabiel blijft en het landschap onstabiel is, lijken de economische gevolgen al zeer ernstig”, en voegt eraan toe: “Als het conflict escaleert, zal de economische schade nog groter zijn. verwoestender 

 “We onderzoeken alle opties” om Kiev “extra financiële steun” te geven, onder meer via een hulppakket van $ 2,2 miljard, dat volgens de planning in juni zou worden vrijgegeven, zei Georgieva in een verklaring die werd uitgegeven na een vergadering van de raad van bestuur van het fonds. Ik heb ook noodfinanciering aangevraagd bij het Internationaal Monetair Fonds 

عن editor

شاهد أيضاً

MAÂLMA ASMAA HAMZAOUI

MAÂLMA ASMAA HAMZAOUI  BNAT  TIMBOUKTOU Asmaa Hamzaoui a su faire preuve de courage, d’audace et …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333