الرئيسية / تحقيق / Lahcen Chiban, de echo van de bergen van Oost-Marokko

Lahcen Chiban, de echo van de bergen van Oost-Marokko

Telegraaf m PERS
Journalist Al Idrissi Fakir

Lahcen Chiban, de echo van de bergen van Oost-Marokko

Volgens wat de onderzoekers in de kunst van het Amazigh-lied ons vertelden, wist de muzikant, artiest Lahcen Chiban, het Lothar-instrument onder de knie te krijgen en was hij in staat om een authentieke stem te bezitten die vermengd was met muziek van originele kunst met een speciaal kenmerk volgens een kenmerkend erfgoedritme. Hij zingt voor veel onderwerpen, en “de meeste van zijn teksten zijn in een groepswerk dat verhalen en gebeurtenissen met betrekking tot het geheugen genereert.. Binnenkort zullen we een bestand over het onderwerp toewijzen

عن admin

شاهد أيضاً

مهرجان الفيلم القصير المتوسطي

في المسابقة الرسمية للدورة السابعة عشرة لمهرجان الفيلم القصير المتوسطي أفلام مغربية تنافست في المسابقة …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *