Telegraaf-Mensheid-pers1333
الرئيسية / LAAHAY Den Haag Pers / l’idée de producteurs de films

l’idée de producteurs de films

 Telegraaf-Mensheid N 1027

Louis Duvonnay was de beroemdste komiek van zijn tijd en hij veroorzaakte een golf van verontwaardiging met zijn voortdurende gebaren in de serie Gendarmes van Geralt, die werd gepresenteerd in de jaren 1946-82. Van 1980 tot 1985 domineerde het idee van filmproducenten verschillende scholen en stijlen. Tijdens deze periode presenteerde regisseur Beneix twee succesvolle werken: Diva in 1980 en 37.2 le matin in 1986, waarin ze samen met Bee Dale speelde, waarmee ze beroemd werd. Besson gaf een vleugje Hollywood aan de Franse cinema met Subway, dat in 1948 werd gepresenteerd, met in de hoofdrol Lambert Wagani, en Le Grand Bleu, dat werd gepresenteerd in 1978, dat ook een groot succes boekte 

Tegenwoordig is het aantal bioscopen afgenomen en worden films op televisie vertoond of op videobanden verkocht. De Franse productie is een van de meest dynamische in Europa, met bijna 100 films die elk jaar worden geproduceerd, er zijn ongeveer 4.000 bioscopen in Frankrijk en Parijs staat bekend als de hoofdstad van de zevende kunst 

 

عن editor

شاهد أيضاً

Kasbah Amlal …..بيت ضيافة

Kasbah Amlal is a Guest house located amidst the Dades Gardens in a quiet location …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333