Telegraaf-Mensheid-pers1333

La Règle du jeu

Telegraaf-Mensheid N 1023

Een van de eerste sterren in de pratende cinema waren Gabin, Jouvet, Remo, Morgan en Simone, die vervolgens op het scherm verscheen in werken als Marius waarin we Remo zagen, en Gabin, Morgan en Simone verschenen in Le puai des brumes in 1938 door regisseur Marcel Carne en Jacques Prevert schreven zijn script en liedjes, zoals we de acteurs Siwon en Jouve zagen in de Drole de drame in 1936 voor hetzelfde duo Carne en Prevert. Andere werken uit de jaren dertig zijn onder meer ‘ero de conduit’, geregisseerd door Vigo in 1933 en La Regle du jeu, geregisseerd door Renoir in 1939 

عن editor

شاهد أيضاً

Meknes en la 16ª sesión del Foro Internacional de Agricultura

TELEGRAAFM …………..ABDERRAHIM FAKIR IDRISSI Meknes en la 16ª sesión del Foro Internacional de Agricultura del …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333