Telegraaf-Mensheid-pers1333

دراسات عن السياحة

Dossier en studies over toerisme

  Midelt, Errachidia en Merzouga verwelkomen u in Oost-Marokko. De eerste twee steden zijn uw introductie tot het bergachtige terrein met de prachtige omgeving gevormd door het Midden-Atlasgebergte, een majestueuze locatie die u zal betoveren. Dit was ook het start- en eindpunt voor de karavanen die ooit etenswaren droegen naar Timboektoe.Merzouga, een klein dorpje verloren in het zand, is één van de toegangspunten tot de Sahara. Hier ligt het land van de Erg Chebbi, een wereld van duinen, palmbossen, paden en tochten. Verken de woestijn en deze zandvlakten badend in de zon en stilte. Terwijl u door deze immense, dorre formaties loopt, zult u een meer tegenkomen, Dayet Srij.Steltlopers staan in hun wateren, terwijl duiven en kwikstaarten over uw hoofd vliegen, en ooievaren zweven. Éen van Marokko’s rijkste ecosystemen bloeit hier midden in de woestijn!

Oost-Marokko zit vol met verrassingen, dus geef u over aan zijn bergen en woestijnen en ontdek een geheel ander land

 

De toeristendroom in Marokko: de zee, het bos, de bergen, het zand en de zon het hele jaar door Toeristendroom in Marokko Nationaal Marokkaanse Bureau voor Toerisme, 2020.

عن editor

شاهد أيضاً

Peru praised the Atlantic Initiative

Peru praised, on March, 07, 2024 the Atlantic Initiative, launched by His Majesty King Mohammed …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333