Telegraaf-Mensheid-pers1333
الرئيسية / RETTERDAM PERS / المناطق النائية

المناطق النائية

het achterland

 

De toeristendroom in Marokko: de zee, het bos, de bergen, het zand en de zon het hele jaar door

Toeristendroom in Marokko

Dossier en studies over toerisme in Marokko

Nationaal Marokkaanse Bureau voor Toerisme, 2020.

 Alles lijkt een beetje zachteronder de Agadirse zon. Winkelen zal hier net zo goed smaken als alle andere heerlijkheden van het land die je kan proeven in Agadir.

Marokko’s inheemse arganbomen groeien in het hele gebied; hun olie is een kostbaar goed dat Agadir bekend heeft gemaakt. Als je de stad verlaat kan je een bezoek brengen aan één van de vele coöperaties die te vinden zijn in de omgeving. Leer hoe de arganolie, door Berbervrouwen gebruikt voor culinaire of cosmetische doeleinden, hier wordt geproduceerd.

Overigens, waarom ga je niet eens naar één van de vele hammams of Spa’s die Agadir biedt? Hier kun je alle kwaliteiten van de wonderlijke arganolie zelf ontdekken!

Tot slot is Agadir ook een gastronomische bestemming.

De provincie Agadir is erg vruchtbaar! Er groeien amandelbomen en duizenden bloemen die zorgen voor een heerlijke honing, één van de beste van het land!

De keukenvan Agadir haalt inspiratie uit al deze smaken om verrukkelijke gerechten samen te stellen, zoals saffraanrijst balletjes en kip tajine met honing om je smaakpapillen te plezieren!

Kom naar Agadir, waar winkelen is verheven tot een ware kunst.

عن editor

شاهد أيضاً

جمعية  ورزازات ايفنتس Ouarzazate Events

جمعية  ورزازات ايفنتس Ouarzazate Events الرئيس: محمد ختوش مدير المعهد المتخصص التكنولوجيا التطبيقية الفندقية والسياحية …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333