Telegraaf-Mensheid-pers1333
Home / monde..wereld / Telegraaf Mensheid Algemeen Politiek..Internationale

Telegraaf Mensheid Algemeen Politiek..Internationale

Telegraaf Mensheid Algemeen Politiek …… Aljazirapress@yahoo.nl

المدير المسؤول ورئيس التحرير: عبد الرحيم الفقير الإدريسي ° Onafhankelijk – Algemeen beleid °Economisch – Cultureel – –Wettelijk depot: 35 – 88 ABDERRAHIM FAKIR IDRISSI –Internationale Code ° 11138998  

(1881-1973) leidde de Spaanse kunstenaar Pablo Picasso het creatieve leven en werd hij een van de meest invloedrijke en grootste kunstenaars van de 20e eeuw. Hij was niet alleen een schilder, maar hij was ook een beeldhouwer, dichter en toneelschrijver, en hij wordt gecrediteerd voor het vestigen van de kubistische beweging in de kunst. Enkele van zijn beroemdste werken zijn Guernica (1937), die een krachtig politiek statement tot uitdrukking brengt als reactie op het bombardement op de Baskische stad Guernica onder de Spaanse Republiek door Hitlers troepen. Tegenwoordig herinnert dit schilderij aan de tragedie van oorlog en het daaruit voortvloeiende lijden van alle getroffenen, vooral onschuldige burgers…pers nl

About editor

Check Also

SA MAJESTÉ LE ROI ADRESSE UN DISCOURS AU 33È SOMMET DE LA LIGUE DES ETATS ARABES

Sa Majesté le Roi Mohammed VI, que Dieu L’assiste, a adressé un discours au 33ème …

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Telegraaf-Mensheid-pers1333