Telegraaf-Mensheid-pers1333
Home / economie /  Telegraaf Mensheid Algemeen Politiek.        MAJESTIC VENUES

 Telegraaf Mensheid Algemeen Politiek.        MAJESTIC VENUES

 Telegraaf Mensheid Algemeen Politiek …… Aljazirapress@yahoo.nl

المدير المسؤول ورئيس التحرير: عبد الرحيم الفقير الإدريسي ° Onafhankelijk – Algemeen beleid °Economisch – Cultureel – –Wettelijk depot: 35 – 88 ABDERRAHIM FAKIR IDRISSI –Internationale Code ° 11138998

De nieuwste multifunctionele feest-& trouwlocatie van Noord-Holland.

        MAJESTIC VENUES

         OKTOBER 2018 OPENEN WIJ DE DEUREN!

Een uiterst modern, luxueus (4-) zalencomplex met een totaal oppervlakte van 3000m2, geschikt voor zowel kleine als grote gelegenheden. Op een steenworp afstand van Amsterdam, slechts 15 minuten rijden, en ruim voldoende gratis parkeergelegenheid ( 800 plekken).

Bij de bouw van onze luxe feest-& trouwlocatie is rekening gehouden met uiteenlopende wensen en behoeften voor verschillende culturen en tradities.Zo bieden wij naast bruidskamers ook familiekamers, gebedsruimtes voor zowel mannen als vrouwen, kinderruimtes voorzien van mini bioscopen, knutselhoekjes en meerdere Playstations. Onze professionele ruime keukens zijn voorzien van de meest moderne apparatuur  . U bent van harte welkom om hier met een cateraar naar keuze gebruik van te maken.

Het interieur is van hoge kwaliteit en heeft een luxueus uitstraling en is tegelijkertijd zeer praktisch en multifunctioneel. De zalen zijn voorzien van de meeste moderne technische mogelijkheden  .  Onze geavanceerde geluid- en lichtinstallatie in combinatie met onze geursystemen creëren een prachtige ambiance.

Majestic, voor een exclusieve beleving!

Een uiterst modern, luxueus (4-) zalencomplex, geschikt voor zowel kleine als grote gelegenheden. Gastvrij en hartelijk maakt Majestic uw wensen werkelijkheid.

Majestic, voor een exclusieve beleving!

categories

About editor

Check Also

SA MAJESTÉ LE ROI ADRESSE UN DISCOURS AU 33È SOMMET DE LA LIGUE DES ETATS ARABES

Sa Majesté le Roi Mohammed VI, que Dieu L’assiste, a adressé un discours au 33ème …

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Telegraaf-Mensheid-pers1333