Home / societe / Palestijnse schilders Ahmed Nawash

Palestijnse schilders Ahmed Nawash

Palestijnse schilders Ahmed Nawash
Naaktheid van het afschuwelijke gezicht van onrecht
Amman – Oman: In zijn reeks artistieke werken brengt de overleden Palestijnse kunstenaar Ahmed Nawash verschillende menselijke vormen over in verwarrende arrangementen, waarbij hij de daad van verzet gebruikt als een manier om het gevoel te confronteren van de onuitgesproken lasten die hij op zijn schouders droeg sinds hij Palestina als kind verliet, en daarna werd hij vergezeld door ballingschap.
De serie gepresenteerd in de Darat al Funun – Khaled Shoman Foundation, bestaande uit 27 werken uitgevoerd door de methode van graveren en printen (grafisch), onthult de interesse van de kunstenaar, die twee jaar geleden afwezig was bij de dood, in de Palestijnse zaak, en de tragedies die zijn volk doormaakt vanwege het onrecht dat zijn tanden aan het mooie gezicht van deze wereld scheurt.

About admin

Check Also

the Amazigh New Year’s paid national holiday

STATEMENT BY THE ROYAL OFFICE WEDNESDAY 03 MAY 2023 His Majesty King Mohammed VI, may …

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *