Telegraaf-Mensheid-pers1333
الرئيسية / .Krant Marokkaanse in Nederland / TAROUDANT, NOG EEN MARRAKECH

TAROUDANT, NOG EEN MARRAKECH

 Taroudant : met zijn wallen als vitrine lijkt de stad een juweeltje, een van de mooiste van Marokko

 Wandel in de schaduw van de muren vol geschiedenis en waarvan de torens al meer dan vijf eeuwen staan om de oude hoofdstad te beschermen tegen de Saadische sultans. De hele dag door valt de zon op deze hoge stenen zuilen en baadt de stad in een licht waar het goud van de stralen concurreert met het oker van de muren

De stad van de geschiedenis, rijk aan een lang verleden, Taroudant is echter niet een van die museumsteden, bevroren in een voorbije grootheid. Hier combineert de dynamiek van het moderne leven harmonieus met het erfgoed van de traditie. De soeks zijn in overvloed aanwezig: waag je in het midden van deze steegjes, onderhandel met de kooplieden, vooral op de kraampjes, en ontdek alle rijkdom van het land

en het lokale vakmanschap

    Leder is bijzonder beroemd, evenals terracotta snuisterijen en Amazigh-juwelen

Taroudant heeft ook een specialiteit gemaakt van de productie van arganolie. Ga buiten de wallen, een beetje buiten de stad. Daar ontdekt u coöperaties en particulieren die de noten hebben gepeld, geperst, het aanzienlijke merg hebben geëxtraheerd en hele oliën hebben gemaakt die gewijd zijn aan uw welzijn

De stad heeft alle troeven in handen en Taroudant is ook het startpunt van vele wandelingen. Gelegen in het midden van het Atlasgebergte, profiteert het van een gunstige situatie waar wandelaars en backpackers van profiteered

Natuur en cultuur, moderniteit en traditie, aan attracties ontbreekt het Taroudant zeker niet ! Verlies jezelf in de straten, doorkruis de omgeving en schilder je verblijf met alle kleuren van Marokko

 

المكتب الوطني للسياحة

عن editor

شاهد أيضاً

Las relaciones entre Marruecos y España se encuentran en el “mejor momento de su historia”

Las relaciones entre Marruecos y España se encuentran en el “mejor momento de su historia” …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333