Telegraaf-Mensheid-pers1333
الرئيسية / RETTERDAM PERS /  Proef Marokko in Zeist bij Marrakech 

 Proef Marokko in Zeist bij Marrakech 

 Proef Marokko in Zeist bij Marrakech 

Hier komt het nieuwe restaurant 

Zeist – Vanaf 31 oktober 2015 is Zeist een restaurant rijker. Op deze dag zal Restaurant Marrakech haar deuren openen. Deze zaterdag zal in het teken staan van feest, Marokkaanse hapjes, koekjes en drankjes. Iedereen is van 12.30 tot 17.00 uur welkom om de opening mee te vieren. 

   Na maanden van verbouwen is het pand aan de Steynlaan 93 waar voorheen tegelzaak Stuc- & Tegelshop stond klaar om dienst te doen als Marokkaanse restaurant. Er is hard gewerkt om de sfeer van Marrakech en Marokko naar Zeist te halen en dat niet alleen met de aankleding van het pand, maar vooral met de heerlijk geurende Marokkaanse gerechten, de zoete muntthee, overheerlijke koekjes en gebak. Alle gerechten, van de beroemde tajines tot de couscous worden ambachtelijk gemaakt, Hierbij staat de ouderwetse kwaliteit hoog in het vaandel 

Met de opening is Marrakech hiermee het eerste Marokkaanse restaurant in Zeist. Aan het roer van restaurant staat de jonge ambitieuze eigenaar Yassine Bachtour met zijn team klaar om er een succes van te maken 

Naast ontbijt, lunch en diner in het restaurant biedt het ook catering, thuisbezorging, zaalverhuur voor bruiloften, partijen

عن editor

شاهد أيضاً

Las relaciones entre Marruecos y España se encuentran en el “mejor momento de su historia”

Las relaciones entre Marruecos y España se encuentran en el “mejor momento de su historia” …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333