Telegraaf-Mensheid-pers1333

MARKTHAL

    LE SOUQ   MARKTHAL 

Le SOUQ heeft zowel een kraam met terras als een restaurant in de Markthal. Alle lekkere producten die we in het restaurant verkopen, kunnen ook vers bij de marktkraam gekocht worden. Van koekjes en brood tot de echte pure olijfolie die wij zelf in het restaurant gebruiken. Want wij gebruiken alleen echte en pure ingrediënten in onze gerechten. Loop, wanneer je op ons terras komt, door naar het restaurant voor de inmiddels bekende Arabische burger of de Libanese wrap

LE SOUQ Delfshaven

Na vele mooie jaren heet restaurant De Parel in historisch Delfshaven nu LE SOUQ Delfshaven. Het bekende Libanees familierestaurant heeft de krachten gebundeld met LE SOUQ. Ook hier blijft u genieten van de smaken van het Midden-Oosten. In de zomer gezellig op het terras aan het water en in de winter lekker warm binnen in het restaurant. Een gezellige lunch of een heerlijk diner, het kan allemaal 

LE SOUQ Coolsingel

Wanneer je door de stad loopt na het shoppen of uitgaan en trek hebt in een lekkere burger of een wrap, kun je bij ons terecht op de Coolsingel. Ook onze bekende sappen en huisgemaakte lemonade kun je hier krijgen. Afhalen of even zitten en bijkomen? HURANTSet kan bij ons op de Coolsingel 

عن editor

شاهد أيضاً

Lancement officielle de la 15ème édition de l’Université d’été au profit des jeunes Marocains Résidant à l’Etranger.

La 15ème édition de l’Université d’été au profit des jeunes Marocains résidant à l’étranger a …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333