Telegraaf-Mensheid-pers1333
الرئيسية / RETTERDAM PERS /  ……..Oekraïens Tsjernihiv in oorlog

 ……..Oekraïens Tsjernihiv in oorlog

TELEGRAAF MENSHEID

 ……..Oekraïens Tsjernihiv in oorlog

De stad Tsjernihiv dateert van 1300 jaar oud en ligt in de buurt van de rivier de Desna. Chernigov is beroemd om zijn oude architectuur, kathedralen en kerken gebouwd in de 13-11 eeuw, die veel toeristen naar het trokken.Als u Chernigov voor de eerste keer bezoekt, moet u beginnen met een bezoek aan de Chernigov-wal, die zich in de oudste deel van de stad, het spirituele plein van Chernigov 

Ilitsky-klooster Onder de historische plaatsen in Chernigov bevinden zich 12 kanonnen uit verschillende historische tijdperken, die zich in de stadswal van Chernigov bevinden. De Catharinakerk is een van de prachtige kerken in Oekraïne, het is gelegen voor de Chernigov-wal. De Tri-kathedraal van Chernigov is een beroemd herkenningspunt onder toeristen, en zijn bekendheid is te danken aan zijn schoonheid en het uitzicht vanaf alle kanten van de stad 

Archeologen hebben in Chernigov veel ondergrondse wegen gevonden. St. Anthony’s Caves, ontdekt in 1069, vormen een ondergronds klooster. Sint-Antonius is ook de oprichter van het Kiev-Pchersk-klooster (Kyiv-Pchersk Lavra). Er is een gezegde dat ertoe leidt dat de Chernigov-grotten via deze ondergrondse routes met de Kiev-grotten zijn verbonden

De rivier de Disnala Chernigov is niet alleen beroemd om zijn vele attracties, maar ook om de schoonheid van de natuur. Er zijn veel prachtige schaduwrijke tuinen in de weilanden en er zijn charmante uitzichten op de prachtige Desna-rivier, die inwoners en bezoekers van Chernigov naar de stad trekt. arcadia-tour..pers.+

عن editor

شاهد أيضاً

عبد الرحيم الفقير الادريسي : مسار صحافي مغربي يتألق في سماء أوروبا

من حرب العراق إلى حرب الاعلام يزخر المغرب برجال نقشوا ذاكرة الزمن وطبعوا عليها بحروف …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333