Telegraaf-Mensheid-pers1333
الرئيسية / RETTERDAM PERS / oorlog tegen Oekraïne

oorlog tegen Oekraïne

TELEGRAAF MENSHEID

oorlog tegen Oekraïne

Gratis / Agentschappen – Washington

Rusland neemt de controle over de kerncentrale over

Het Internationaal Agentschap voor Atoomenergie heeft zijn diepe bezorgdheid geuit over de kerncentrales in de stad Zaporizja, in het zuidoosten van Oekraïne, die nu “onderworpen zijn aan bevelen van de Russische troepen die vorige week de controle over de site hebben overgenomen”. Het bureau verklaarde dat “de Russische troepen op de site enkele mobiele telefoonnetwerken en internet hadden gesloten, zodat betrouwbare informatie niet via de normale kanalen van de site kon worden verkregen.” Ze merkte op dat “het Oekraïense nucleaire agentschap grote problemen begon te krijgen bij de communicatie met de werknemers van de fabriek in Zaporizja.” De aanval in Oekraïne op de grootste kerncentrale van Europa wekte angst voor een catastrofe en werd gevolgd door een intense internationale veroordeling van Moskou, terwijl Washington sprak van een “bedreiging voor Europa en de wereld”. Zij zijn er niet verantwoordelijk voor. station levert elektriciteit aan vier miljoen huishoudens

عن editor

شاهد أيضاً

Lancement officielle de la 15ème édition de l’Université d’été au profit des jeunes Marocains Résidant à l’Etranger.

La 15ème édition de l’Université d’été au profit des jeunes Marocains résidant à l’étranger a …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333