Telegraaf-Mensheid-pers1333

De Wereldbank

TELEGRAAF MENSHEID 

De Wereldbank

Als reactie op de Russische inval in Oekraïne heeft de Wereldbank aangekondigd dat zij al haar hulpprogramma’s in Rusland en Wit-Rusland met onmiddellijke ingang heeft stopgezet.De Wereldbank was betrokken bij de uitvoering van 11 projecten in Wit-Rusland met een totale waarde van $ 1,15 miljard. In Rusland voerde hij volgens de website van de stichting vier projecten uit ter waarde van 370 miljoen 

عن editor

شاهد أيضاً

Las relaciones entre Marruecos y España se encuentran en el “mejor momento de su historia”

Las relaciones entre Marruecos y España se encuentran en el “mejor momento de su historia” …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Telegraaf-Mensheid-pers1333