Home / monde / Telegraaf Mensheid..Rembrandt  van Rijn 

Telegraaf Mensheid..Rembrandt  van Rijn 

 Telegraaf Mensheid Algemeen Politiek …… Aljazirapress@yahoo.nl

المدير المسؤول ورئيس التحرير: عبد الرحيم الفقير الإدريسي ° Onafhankelijk – Algemeen beleid °Economisch – Cultureel – –Wettelijk depot: 35 – 88 ABDERRAHIM FAKIR IDRISSI –Internationale Code ° 11138998

Rembrandt  van Rijn 

een Nederlandse barokke schilder. Hij had meerdere werken, terwijl hij een masterdiploma had in drie verschillende soorten media, namelijk het talent van de schilder (de kunst van het tekenen van schilderijen / kunstplannen voor machines, gebouwen, enz.), Tekenen en afdrukken. Vanwege zijn vele talenten wordt hij beschouwd als een van de grootste beeldend kunstenaars in de kunstgeschiedenis. Zijn talenten breidden zich uit tot zijn onderwerpkeuze, in zijn schilderijen van zowel landschappen als afbeeldingen, en zelfportretten van historische en bijbelse gebeurtenissen / scènes. Populair is de Nachtwacht (1642), nu gevestigd in Amsterdam, het martelaarschap van de heilige Stefanus, en ook de Peter’s ontkenning en anatomische les met Dr. Tulp….PERS NL

About admin

Check Also

LOWER HOUSE SPEAKER REPRESENTS HM THE KING AT INAUGURATION CEREMONY OF PARAGUAY’S NEW PRESIDENT

House of Representatives Speaker, Mr. Rachid Talbi El Alami represented His Majesty King Mohammed VI …

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *