Home / monde / Telegraaf Mensheid..Schilder Vincent van Gogh

Telegraaf Mensheid..Schilder Vincent van Gogh

Telegraaf Mensheid Algemeen Politiek …… Aljazirapress@yahoo.nl

المدير المسؤول ورئيس التحرير: عبد الرحيم الفقير الإدريسي ° Onafhankelijk – Algemeen beleid °Economisch – Cultureel – –Wettelijk depot: 35 – 88 ABDERRAHIM FAKIR IDRISSI –Internationale Code

Schilder Vincent van Gogh en Vincent van Gogh’s The Night of the Stars

(1853-1890  Vincent van Gogh was een Nederlandse postimpressionistische schilder, beschouwd als een van ‘s werelds beroemdste en meest invloedrijke figuren van de westerse kunst. Hij is beroemd om zijn schilderijen, die in iets meer dan een decennium neerkwamen op ongeveer 2000 kunstwerken, waarvan ongeveer 800 olieverfschilderijen, gemaakt in de laatste twee jaar van zijn leven, hij heeft een heel ander verhaal dan de rest van de schilders, aangezien hij een tragisch leven leidde Uiteindelijk pleegde hij zelfmoord, nadat hij was blootgesteld aan een psychische aandoening waarmee hij een zeer lange periode van zijn leven leefde, leed aan herhaalde aanvallen van psychische aandoeningen – waarover veel verschillende theorieën bestaan – en tijdens een van deze beroemde incidenten sneed hij een deel van zijn linkeroor af. Hij liet echter veel van zijn artistieke en creatieve schilderijen achter, en een van de meest bekende van deze schilderijen is het schilderij « The Night of the Stars » en het schilderij « The Shoe ». Hij pleegde zelfmoord op 37-jarige leeftijd als gevolg van ernstige psychische stoornissen en armoede. Pers nl

About admin

Check Also

LOWER HOUSE SPEAKER REPRESENTS HM THE KING AT INAUGURATION CEREMONY OF PARAGUAY’S NEW PRESIDENT

House of Representatives Speaker, Mr. Rachid Talbi El Alami represented His Majesty King Mohammed VI …

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *