Home / monde / Telegraaf CINEMA …أكثر الشياطين رعباً

Telegraaf CINEMA …أكثر الشياطين رعباً

Telegraaf Mensheid Algemeen Politiek …… Aljazirapress@yahoo.nl

المدير المسؤول ورئيس التحرير: عبد الرحيم الفقير الإدريسي °

Onafhankelijk – Algemeen beleid °Economisch – Cultureel – –Wettelijk depot: 35 – 88 ABDERRAHIM FAKIR IDRISSI –Internationale Code ° 11138998  

أكثر الشياطين رعباً

Maniac

يعتبر هذا الفيلم من أفلام الرعب الحديثة نسبياً، وتدور أحداثه حول شاب مهووس بشكلٍ مبالغ فيه بدمى عرض الملابس بالمتاجر.وهو أيضاً قاتلٌ متسلسل، لديه بعض المشاكل الاجتماعية الخطيرة

Maniac is the story of Espen, a man in his thirties who is loved by everyone. Every day is a party and there’s no limit to what he experiences. We meet Espen in various situations where everything is amazing and whatever happens, Espen knows how to handle it. It is simply too good to be true. Espen has escaped into his own head and where his life is a fantastic fantasy world. In real life he is a patient at the psychiatric ward. What would you choose if you were in Espen’s situation – to be a fantasy hero or an everyday loser?

Insidious

أكثر الشياطين رعباً

Deze film toont de zeer vreemde en angstaanjagende gebeurtenissen van een gezin dat wordt achtervolgd door een bovennatuurlijk wezen, dat de vader lijkt te volgen waar hij ook gaat.Het klinkt normaal, maar de plotselinge en angstaanjagende scènes zijn er in overvloed, en er is een van de meest angstaanjagende demonen je kunt zien in de films. Om nog maar te zwijgen van de angstaanjagende dansende schaduwen. eze film zal je echt bang maken, en je zult meer dan eens nadenken voordat je hem opnieuw bekijkt, als je hem al kijkt

About admin

Check Also

con respecto a los últimos acontecimientos que tuvieron lugar en los territorios palestinos ocupados

COMUNICADO DEL GABINETE REAL LUNES 13 MARZO 2023 « La Secretaría General del Partido Justicia y …

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *