Home / societe / Telegraaf CINEMA..The Woman

Telegraaf CINEMA..The Woman

Telegraaf Mensheid Algemeen Politiek …… Aljazirapress@yahoo.nl

المدير المسؤول ورئيس التحرير: عبد الرحيم الفقير الإدريسي ° Onafhankelijk – Algemeen beleid °Economisch – Cultureel – –Wettelijk depot: 35 – 88 ABDERRAHIM FAKIR IDRISSI –Internationale Code ° 11138998  

The Woman

Horror-industrie, films boven de verbeelding, hoge inkomens om af te wijken van de realiteit

The Woman gaat over een ogenschijnlijk « normaal » gezin met het laatste lid van een kannibalenstam. Het zal niet lang duren voordat je je realiseert dat het gezin brutaler is dan de gevangene die het heeft. Met kannibalisme) en seksueel misbruik van kinderen, zal deze film nooit meer dan één keer willen zien.Deze film maakt een serieus statement over anti-vrouwengedrag en de mensen die we in de dagelijkse samenleving als ‘normaal’ beschouwen.

About admin

Check Also

EL JADIDA ..Salon International du Plastique

Communiqué de presse  Sous l’égide du Ministère de l’Industrie et du Commerce et avec l’Appui …

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *