Home / monde /  Telegraaf Mensheid Algemeen Politiek..Nederlanders

 Telegraaf Mensheid Algemeen Politiek..Nederlanders

 Telegraaf Mensheid Algemeen Politiek …… Aljazirapress@yahoo.nl

المدير المسؤول ورئيس التحرير: عبد الرحيم الفقير الإدريسي ° Onafhankelijk – Algemeen beleid °Economisch – Cultureel – –Wettelijk depot: 35 – 88 ABDERRAHIM FAKIR IDRISSI –Internationale Code ° 11138998

نقل الهولنديون أكثر من نصف مليون أفريقي إلى أمريكا

قام الهولنديون بنقل أكثر من نصف مليون أفريقي إلى أمريكا ، حيث كانت هناك حياة صعبة تنتظرهم. تم إجبار المستعبدين على زراعة القطن والتبغ والسكر الذي كسب من أجله التجار الأوروبيون المال الذهبي. تم حظر الرق في عام 1863

Nederlanders vervoerden meer dan een half miljoen Afrikanen naar Amerika, waar een keihard bestaan wachtte. De tot slaaf gemaakten moesten voor niets de katoen, tabak en suiker verbouwen waar Europese handelaren goud geld aan verdienden. In 1863 werd de slavernij verboden.

Nederlanders vervoerden meer dan een half miljoen Afrikanen naar Amerika, waar hen een keihard bestaan wachtte als tot slaaf gemaakten. Dit leidde dikwijls tot verzet, bijvoorbeeld van Marrons, tot slaaf gemaakten die de plantages ontvluchtten en streden tegen het Nederlands gezag. De meest bekende slavenopstand is ongetwijfeld die op Curaçao in 1795 onder leiding van

About admin

Check Also

LOWER HOUSE SPEAKER REPRESENTS HM THE KING AT INAUGURATION CEREMONY OF PARAGUAY’S NEW PRESIDENT

House of Representatives Speaker, Mr. Rachid Talbi El Alami represented His Majesty King Mohammed VI …

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *