Telegraaf-Mensheid-pers1333
Home / monde..wereld / Utrecht geeft pensioenvoorlichting in moskee

Utrecht geeft pensioenvoorlichting in moskee

Telegraaf Mensheid Algemeen Politiek …… Aljazirapress@yahoo.nl

المدير المسؤول ورئيس التحرير: عبد الرحيم الفقير الإدريسي ° Indépendant – Politique Général °Econnomique – Culturel –  –Dépôt Légal : 35 – 88. ABDERRAHIM FAKIR IDRISSI  –Code Internationnal ° 11138998

Pensioenwinkel Utrecht geeft pensioenvoorlichting in moskee

 

Op dinsdag 1 oktober geeft de Pensioenwinkel Utrecht pensioenvoorlichting in de Omar Al Farouk moskee in de Utrechtse wijk Overvecht. Bezoekers die meer vragen hebben met betrekking tot hun pensioen kunnen op donderdag 3 oktober in de moskee terecht tijdens het inloopspreekuur. Met dit initiatief sluit de Pensioenwinkel Utrecht aan bij de Pensioen3Daagse

De presentatie die door Pensioenwinkel Utrecht wordt gegeven in de Omar Al Farouk moskee, begint om 14.15 uur en duurt tot 15.00 uur. Het inloopspreekuur op donderdag 3 oktober begint ook om 14.15 uur en zal duren tot 16.30 uur. De presentatie en het inloopspreekuur kunnen door iedereen worden bezocht. Er zijn geen kosten aan het evenement verbonden.

Pensioenwinkel Utrecht is een initiatief van SPF Beheer bv, de fullservice provider voor pensioenen, vermogensbeheer en salarissen in Utrecht. Hierin wordt samengewerkt met de gemeente Utrecht en de Utrechtse wijkwelzijnsinstellingen. Het is voor de derde keer dat Pensioenwinkel Utrecht meedoet aan de Pensioen3Daagse. Dit landelijke evenement is bedoeld om de burger bewust te maken over zijn pensioen, aangezien mensen zich vaak niet goed verdiepen in dit onderwerp en het zien als iets ingewikkelds. Pensioenwinkel Utrecht is in 2011 dan ook als initiatief gestart voor mensen die op een simpele manier informatie willen over het pensioen. Voor meer informatie over Pensioenwinkel Utrecht en het evenement,

About editor

Check Also

SA MAJESTÉ LE ROI ADRESSE UN DISCOURS AU 33È SOMMET DE LA LIGUE DES ETATS ARABES

Sa Majesté le Roi Mohammed VI, que Dieu L’assiste, a adressé un discours au 33ème …

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Telegraaf-Mensheid-pers1333